Talkage af banankage

Talkage af banankage

Spring til opskrift

Talkage af banankage er en nem og lækker opskrift. Talkager er blevet rigtig populære, og det kan jeg godt forstå. Det er en kage, der kan gøres personlig og er perfekt til en fødselsdag.

I denne version er det en talkage af banankage. En lækker og svampet en af slagsene. Efter kagen er bagt, skæres den ud i det tal, der passer til fødselaren. Herefter pyntes den med frosting og til slut chokolade og bær.

Brug rigtig smør til frosting

Frostingen består af flormelis, smør og peanutbutter. Jeg vil anbefale at bruge rigtig smør til frostingen. Det giver en bedre konsistens på frostingen, end hvis man bruger Kærgården eller et andet smørbart blandingsprodukt. Når frostingen er rørt sammen, kommes den i en sprøjtepose med tyl, og herefter pyntes kagen. Jeg har anvendt en tyl fra mærket Wilton, model 4B, som blandt andet kan fås i dette tylsæt.

Talkage med pynt

Talkager er den perfekte kage, hvis du er glad for at pynte. Du kan både bruge forskellige slags tyller til frostingen. Derudover er det jo også kun fantasien, der sætter grænsen i forhold til pynt. Herunder har jeg blandt andet valgt at pynte med Toblerone, men det kan sagtens byttes ud med en anden slags chokolade. Eller bær. Eller slik. Eller alle tre dele – mulighederne er mange 😀

Talkage af banankage

Jeg er sikker på, at Nutella-frosting også vil passe perfekt til denne banankage. Hvis du har lyst til at udskifte peanutbutterfrostingen med en Nutella-version, så kan du finde en opskrift lige her.

Følg med på Instagram

4 kommentarer

  1. Cecilie Hansen

    Det lyder som en rigtig lækker opskrift!
    Kan man mon lave den uden æg?

    • Hej Cecilie 🙂

      Der må jeg simpelthen være dig svar skyldig – det ved jeg faktisk ikke.

      Jeg har aldrig forsøgt uden, så ved ikke, hvordan resultatet vil blive.

      Hvis du kaster dig ud i det, så krydser jeg fingre! 🙂

      Mvh Julie

  2. Hvis du laver kagen dagen forinden hvordan vil du opbevare den og vil du vente med at pynte den?

    • Hej Stine 🙂

      Jeg vil nøjes med at bage selve banankagen dagen inden – og blot lade den stå tildækket på køkkenbordet til dagen efter. Og jeg vil også vente med at skære den ud i det ønskede tal til dagen efter.

      Det samme gør sig gældende med frostingen. Som jeg også vil vente med at piske sammen og komme på kagen til dagen efter.

      Jeg håber, du synes om kagen, hvis du kaster dig over den 🙂

      De bedste hilsner
      Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*