Banankagen: Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker godt sammen i et par minutter.
Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Si det i den våde blanding og rør rundt.
Mos bananerne og rør det i blandingen.
Hæld den smeltede smør i blandingen og rør det godt sammen.
Hæld dejen i en bradepandeform med bagepapir i (ca. 35×25 cm).
Bag i cirka 30 minutter til kagen er gennembagt.
Lad kagen køle af, før du skærer den ud i det ønskede tal og kommer frosting på.
Frostingen: Pisk smørret sammen med flormelis, tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk til frostingen har samlet sig. Det tager lidt tid, før det samler sig, og undervejs ligner det revet ost, men det samler sig på et tidspunkt.
Pisk peanutbutter i, og kom efterfølgende frostingen i en sprøjtepose med tyl på og pynt talkagen.
Pynt med chokolade og bær - så er kagen klar til servering.