Brownie med karamel

Brownie med karamel og Nutella-frosting

Her får du opskriften på en lækker og nem brownie med karamel og Nutella-frosting. Det er en let kage på mange måder: Den kræver forholdsvis få ingredienser, den tager ikke lang tid at lave, og så kan du lave kagen dagen inden, den skal serveres. Det er dejlig afstressende, og hvis du for eksempel vil servere kagen som dessert til en madklub med veninder, eller have den med til familie tam tam, så kan du være i god tid.

Det vil sige, at du sagtens kan bage brownien, pynte med karamel og Nutella-frosting, og derefter stille den på køl til dagen efter. Blot sørg for at tage den ud af køleskabet en lille halv time, før den skal serveres. Så er kagen lettere at skære i, og frostingen og karamellen er også lækker og blød.

Pynt med karamel og frosting

Kagen består af en brownie i bunden, så et lag karamel og til sidst Nutella-frosting. Karamel-saucen er den her fra Tørsleffs, som er vidunderlig nem at bruge i sine kager, og så smager den skønt. Det er lykkes mig at finde den i Bilka. Nutella-frosting er duttet ud på kagen ved hjælp af to forskellige tyller fra Wilton, som er fra det her sæt, jeg har købt. Har du ikke tyller til rådighed, så kan frostingen fordeles over kagen med en kniv. Det smager absolut ligeså godt 😀

Brownie med karamel

Lyst til at bage verdens nemmeste boller? Så klik lige her, hvor du får opskriften på nemme, æltefrie boller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*