Hjemmalavet vaniljeis med karamelsauce

Hjemmelavet vaniljeis med karamelsauce

Spring til opskrift

Vaniljeis med karamelsauce kan sagtens laves i en hjemmelavet version. Længere nede får du opskriften på en nem, hjemmelavet vaniljeis, der kan laves uden ismaskine. Isen skal blot blandes sammen og så på frys. Ikke noget med at røre i isen undervejs – den skal bare passe sig selv 🙂

Du får også opskriften på en lækker karamelsauce, der passer perfekt til vaniljeisen. Og sidst med ikke mindst er der lidt inspiration til toppings, der kan serveres til den nemme og lækre dessert.

Lav din egen isbar

Du kan lave din egen personlige isbar med vaniljeis med karamelsauce og forskellige slags toppings. Det er rigtig festligt, og det vil passe perfekt til en fødselsdag, studenterfest, barnedåb eller en anden begivenhed, hvor der er brug for en farvestrålende og lækker dessert.

Isbaren kan selvfølgelig også laves en helt almindelig lørdag aften, hvor der er brug for en anderledes og sjov dessert. Jeg har fundet inspiration til opskriften her – sundae-is med karamelsauce fra Den Gyldne Måge 😀 Dem har jeg i den grad kørt mange ind af. Og ikke mindst deres McFlurry versioner med Oreos, Twix, Daim og Smarties.

vaniljeis med karamelsauce
vaniljeis med karamelsauce

Lyst til andre lækre sager med is? Så kan du se flere opskrifter lige her!

Følg med på Instagram

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*