cookiekage

Kæmpe cookiekage med skildpadde® fyld

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en kæmpe cookiekage med skildpadde fyld. Jeg har før lavet kæmpe cookiekager med Snickers og Nutella, og jeg synes, det fungerer så godt.

Den sprøde cookiekage med det lækre chokoladefyld indeni er en lækker kombination, og kagen vil helt sikkert hitte hos chokoladefans.

Nem og lækker kæmpe cookiekage

Hvis du er til cookies og Skildpadder fra Toms, så er du helt 100 også til den her kage. Udover at smage skønt, så er den dejlig nem at lave.

Det er også en af de kager, som sagtens kan laves aftenen inden, at den skal serveres – #kollegakage 🙂 Blot lad den stå tildækket på køkkenbordet indtil da.

Jeg vil anbefale at lade kagen køle helt af, før den serveres. Så er den nemmere at skære ud og servere. Den skal kun bages i 18-20 minutter, og den kan godt føles en kende underbagt, når den tages ud af ovnen. Men når den har fået lov til at stå bliver cookiedejen sprød og lækker.

Har du lyst til flere cookies? Så kan du se flere opskrifter lige her!

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager ?

8 kommentarer

  1. Uhm….ser lækker ud ? Vil dog lige spørge om du ikke serverer flødeskum eller måske is til ?

  2. Hakker du skildpadderne/knækker dem lidt over når du ligger dem i formen?🤔

    • Hej Marie

      Jeg placerer dem bare hele på cookiebunden 🙂
      Håber du synes om kagen.

      Bedste hilsner
      Julie 🙂

  3. Mette Jensen

    Hej
    Kan man lave dejen dagen i forvejen og samle den, men først bage den dagen efter?

    • Hej Mette 🙂

      Ja, det kan du sagtens. Bare sørg for at den står på køl, når den er samlet.

      Bedste hilsner
      Julie

  4. Hanne Ebert

    Hej Julie. Den ser mega lækker ud glæder mig til at bage den 😋 Lader du kagen køle af i springformen på en rist og afmonterer du ringen fra springformen?

    Mvh. Hanne 🙂

    • Hej Hanne 🙂

      Jeg synes, det er en god ide, at kagen lige får lov til at køle af i formen på en rist i en halv times tid, inden ringen afmonteres. Så er kagen lidt mere fast i det.

      Jeg håber, du synes om kagen 🙂

      De bedste hilsner
      Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*