Banankage med peanutbutter

Banankage med peanutbutter creme, chokolade og karamelpopcorn

Spring til opskrift

En banankage med peanutbutter-creme, chokoladeglasur og karamelpopcorn er en af de slags kager, hvor det hele bare spiller rigtig godt sammen.

Jeg lover dig, at hvis du er til banankage, så er du altså også til den her banankage med peanutbutter-creme med skøn chokoladeglasur og salte karamelpopcorn på toppen 🙂

Lagkagebunde af banankage

Jeg bruger en springform (23 cm) til at bage kagen i, og jeg bager banankage-dejen af tre omgange, så der i alt er tre kagebunde. Hvis du har flere springforme i samme størrelse, så kan du selvfølgelig bage alt dejen på én gang fordelt formene.

Bag aftenen i forvejen

Banankagebundene kan sagtens bages dagen i forvejen, hvis du vil være i god tid. Blot lad dem stå på køkkenbordet på noget bagepapir og dæk til med et viskestykke. De er også lækre og svampede dagen efter 🙂 Det er en nem og lækker kage, hvor der er kage til 8-10 mennesker.

Kage med dryp

Toppen af kagen og kanterne er pynter med en chokoladeglasur, der er dryppet ned langs siderne. Til det formål vil jeg anbefale at skaffe en klemmeflaske som denne. Det gør den nemmere at styre glasuren, når kagen skal pyntes 🙂

Banankage med peanutbutter
Banankage med peanutbutter

Har du lyst til en kage uden gluten og laktose? Så synes jeg, du skal prøve min lækre citronmåne!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*