Rabarbercrumble med mysli

Rabarbercrumble med mysli

Spring til opskrift

Rabarbercrumble med mysli er en lækker og nem dessert, som smager skønt af sommer. Den tager ingen tid at lave. Så det er en af de slags opskrifter, der er perfekte, hvis du ikke gider at stå i køkkenet alt for længe.

Den består af rabarberkompot og mysli – that’s it! Hvis du ikke er i humør til at lave en hjemmelavet mysli, så gå efter en honningristet købeversion. Det fungerer også rigtig fint.

Nem rabarbercrumble

Rabarber crumble er en sommerting, og det er et hit hos både store og små. Den vil være rigtig god som afslutning til en grill-aften. Men den er samtidig så nem, at hvis der skulle stå akut kage-lyst en eftermiddag, så er den færdig på under 35-40 minutter 🙂

Rabarbercrumble med mysli kan serveres som den er, men jeg kan varmt anbefale at servere kagen med en klat græsk yoghurt eller creme fraiche til. En kugle vanilje-is vil helt sikkert også passe godt til den lækre crumble.

En glutenfri og laktosefri version

Hvis du har lyst, så kan denne opskrift på rabarbercrumble sagtens laves uden gluten og laktose. Blot sørg for at anvende glutenfri havregryn – eksempelvis disse her. Hvis du serverer creme fraiche til, så husk at vælge en udgave uden laktose.

Rabarbercrumble med mysli

Andre opskrifter med rabarber

Hvis du har lyst til at afprøve andre opskrifter med rabarber, så kan du prøve disse rabarbermuffins med marcipan, der smager skønt og er nemme og hurtige at lave. Eller denne rabarberkage med hvid chokolade og marcipan, der også er en let og lækker kage.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*