Rabarberkage med marcipan

Rabarberkage med marcipan og hvid chokolade

Spring til opskrift

Rabarberkage med marcipan og hvid chokolade er en lækker og nem kage. Der er rabarbersæson to gange i løbet af året: i maj-juni og august-september. Så ligesom med danske jordbær, så er det med at slå til, når kalenderen viser rabarbertid.

Selvom rabarber på frost sagtens kan smage lækkert i bagværk, så er der bare noget skønt over friske rabarber 🙂

Børn i køkkenet

Den her opskrift på rabarberkage med marcipan og hvid chokolade er en af de slags opskrifter, hvor man kan have små hjælpere med i køkkenet. Det er en nem kage, hvor børn på sidelinjen sagtens kan lade sig gøre.

Kage til kollegaer

Derudover er det også en god kage, hvis du skal bage til et arrangement af den ene eller anden art. Kagen bages i en bradepande, og derfor er den supernem at tage med, uanset om det er til en grill-aften, picnic på stranden eller onsdags-kage på jobbet.

Den smager dejligt dagen efter, at den er bagt. Så kagen kan også bages dagen i forvejen. Jeg serverer den med cremefraiche til, og den syrlige cremefraiche fungerer rigtig godt sammen med den søde kage.

Vil du bage en anden lækker kage, der også er en god ‘kollega-kage’? Så skal du prøve den her mazarinkage med Nutella-frosting.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*