Nem jordbærkage

Nem jordbærkage

Spring til opskrift

En lækker og nem jordbærkage – det går man aldrig fejl af. Her får du opskriften på en skøn jordbærkage, og er der egentlig noget, der smager mere end sommer end en jordbærkage? Det kan jeg ikke kommer i tanke om. Jo, jordbærkoldskål. Jordbærkager og jordbærkoldskål: så ved man, at det er blevet sommer i Danmark.

Kagen består af en mandelbund med et lag smeltet chokolade ovenpå. Herefter en kagecreme og til slut pyntet med danske jordbær.

Lækker og nem jordbærkage

Jeg har valgt at bage kagen i en form, og derefter udstikke kagen i forskellige størrelse hjerter. Det er dette udstikker-sæt, jeg har brugt. Hvis du ikke har udstikkere til rådighed, så kan du blot undlade den del af opskriften, hvor du udstikker kagen. Den smager absolut ligeså godt 🙂

Udover at være en nem jordbærkage, så er det også en af de slags kager, der ikke har en kilometerlang ingrediensliste, så kagen er dejlig let og overskuelig at give sig i kast med.

Rigtig god fornøjelse med jordbærkagen! Hvis du laver nogle af mine opskrifter, så meld endelig tilbage i kommentarfeltet under opskrifterne, hvad du synes. Eller tag mig på Instagram, så jeg kan se resultaterne – det vil gøre mig så glad 🙂

Nem jordbærkage

Har du lyst til mere kage med jordbær? Så kan du prøve den her No bake Oreo tærte med jordbær eller en skøn islagkage med Nutella-is og pyntet med jordbær.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*