Rabarbermuffins med marcipan

Rabarbermuffins med marcipan

Spring til opskrift

Her får du opskriften på rabarbermuffins med marcipan. Det er en nem opskrift, kagerne tager ikke lang tid at lave, og så smager de skønt: sødt og syrligt på samme tid.

Muffins eller cupcakes er en af de slags kager, som jeg virkelig holder af. De kan laves i alle mulige variationer, og hvis du er til pyntning og glasur, så er muffins perfekt. Der kan eksperimenteres i så mange retninger, og det er en af grundene til, at jeg aldrig bliver træt af at bage muffins.

Enkle og nemme rabarbermuffins

Når det så er sagt, så er jeg absolut ikke gået bananas i forhold til pyntningen af de her rabarbermuffins med marcipan – for der er slet ikke noget pynt 😀 Men de kan sagtens serveres med en klat cremefraiche, lidt flødeskum eller en skefuld vanilje-is til. Det vil helt sikkert smage dejligt til, og ellers kan de også sagtens serveres som de er.

Bag rabarbermuffins i fast form

Jeg bager altid mine muffins og cupcakes i papirforme, der er placeret i en fast bageform, som eksempelvis denne her. På den måde undgår jeg, at kagerne flyder ud under bagning, og kagerne holder formen og bliver bagt pænt. Det vil jeg varmt anbefale at købe, for det er bare sjovere med muffins med lidt højde, end de er fladet helt ud og ligner tykke pandekager.

Rabarbermuffins med marcipan

Hvis du har lyst til at kaste dig over flere muffins og cupcakes, så kan du finde opskrifter lige her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*