Pandekagelagkage med flødeskum

Pandekagelagkage med flødeskum

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en nem pandekagelagkage med flødeskum – en festlig og lækker kage.

Denne pandekagelagkage har tre forskellige slags flødeskum, som skal lede tankerne hen på trefarvet is. Trefarvet is og pandekager er nemlig to ting, der hænger meget sammen for mig 😀 Måske du har det lige sådan? Det er en dessert, som jeg har spist mange gange i min barndom. Jeg mindes især de mange gange, min mormor lavede pandekager ad libitum, og det allerbedste fyld var altså trefarvet is. Men is i en pandekage lagkage går ikke helt! Så skal den i hvert fald samles og spises meget hurtigt 🙂 Derfor har jeg skiftet isen ud med jordbærflødeskum, vaniljeflødeskum og chokoladeskum

En festlig pandekagelagkage

Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum a la trefarvet is er en virkelig lækker kage, og den leder tankerne direkte tilbage til 90’erne for mig 🙂 Det er en dessert for hele familien, og derudover er det også en dekorativ kage, som pynter på ethvert kagebord. 

Pandekagelagkage med flødeskum
Pandekagelagkage med flødeskum

Den her nemme og lækre chokoladekage er også et hit for hele familien 🙂

En pandekage lagkage kan laves i mange varianter og pyntes på utalige måder. Jeg tror, at en nutellafrosting ville være lækker mellem pandekagerne. Du kan f.eks. bruge frosting fra min opskrift på mazarinkage med nutellafrosting. Har du prøvet at lave en pandekagelagkage og har du noget yndlingsfyld- og pynt? Så del endelig i kommentarfeltet 🙂 Velbekomme!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*