Pandekagelagkage med flødeskum

Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum

Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum a la trefarvet is kombinerer to af de søde sager, som jeg især var vild med som barn. Og som voksen. Pandekager og trefarvet is. Jeg mindes især de mange gange, min mormor lavede pandekager ad libitum, og det allerbedste fyld var altså trefarvet is. Men is i en pandekage lagkage går ikke helt, så derfor har jeg skiftet isen ud med jordbærflødeskum, vaniljeflødeskum og chokoladecreme.

Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum a la trefarvet is er en virkelig lækker kage, og den leder tankerne direkte tilbage til 90’erne for mig 🙂 Det er en dessert for hele familien, og derudover er det også en dekorativ kage, som pynter på ethvert kagebord. 

Pandekagelagkage med chokoladecreme

Den her nemme og lækre chokoladekage er også et hit for hele familien 🙂

En pandekage lagkage kan laves i mange varianter og pyntes på utalige måder. Jeg tror, at en nutellafrosting ville være lækker mellem pandekagerne. Du kan f.eks. bruge frosting fra min opskrift på mazarinkage med nutellafrosting. Har du prøvet at lave en pandekagelagkage og har du noget yndlingsfyld- og pynt? Så del endelig i kommentarfeltet 🙂 Velbekomme!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*