kanelsneglekage med remonce

Kanelsneglekage med remonce og creme

Spring til opskrift

Kanelsneglekage med remonce, creme og glasur er den perfekte kage at servere til kaffen eller på morgenbordet. Det er en svampet og lækker kage med masser af remonce, klassisk kagecreme og hvid glasur. En favorit hos de fleste – også hos mig!

Tips til kanelsnegle

Når du har rullet dejen sammen til en pølse og skal skære kanelsneglene ud, så skal du ikke bruge en kniv. Hvis man bruger en kniv, kan man næsten ikke undgå at mase ned, så man ender ud med ovale snegle.

I stedet for skal du bruge et stykke sytråd. Du tager fat i hver ende af tråden og placerer tråden under dejen. Så trækker du tråden rundt, således at dine hænder krydser hinanden og tråden krydser hele vejen igennem dejen. Voila! Så har du kanelsnegle, der er runde og kan placeres i formen og resulterer i en lækker kanelsneglekage med remonce og creme.

Hvis du vil have friskbagt kanelsneglekage til dit morgenbord, så kan du komme den ubagte kage på køl. Gør kagen klar og lad den koldhæve i køleskabet natten over. Om morgenen bages kagen, og på den måde er der helt friskbagte kanelsnegle på morgenbordet.

De her koldhævede boller er også et hit til morgenbordet og passer perfekt sammen med kanelsnegle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*