no bake nutellakage

No bake Nutellakage

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en nem og lækker no bake nutellalkage. Det er en skøn dessert, der passer til mange festlige lejligheder, såsom et barnedåb eller en fødseldag. Men den lette Nutellakage kan som også sagtens serveres en almindelig fredag aften.

Kiksebund og Nutella-fyld

Denne no bake Nutellakage består af en kiksebund, som er fyldt med Digestive-kiks, hasselnødder og mælkechokolade. Ovenpå er der Nutella-fyldet, som blandt andet består af Nutella og flødeost. Til sidst er der pyntet med Oreos – en supernem og lækker kage. Det er samtidig en kage, der kan laves dagen i forvejen. Så skal du have gæster, så kan du få styr på desserten i god tid 🙂

Nutellakage og andre no bake-kager

Jeg er vild med no bake kager. Navnet siger jo det hele: Kager der ikke skal i ovnen. Herinde på Cakewoman.dk finder du mit bud på nogle lækkerier, hvor du ikke behøver medregne bagetid i en ovn med ind.

Du kan f.eks. kaste dig over de hjemmelavede Bounty-barer. De kræver kun tre ingredienser og smager skønt. Ellers kan jeg også på det varmeste anbefale denne Banoffee Pie. Det er en nem og meget lækkert desserttærte, der består af en kiksebund, et lag karamel, bananstykker, flødeskum og hakket chokolade.

Følg med på Instagram

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*