Her får du opskriften på en nem og lækker no bake nutellalkage. Det er en skøn dessert, der passer til mange festlige lejligheder, såsom et barnedåb eller en fødseldag. Men den lette Nutellakage kan som også sagtens serveres en almindelig fredag aften.
Kiksebund og Nutella-Mousse
Denne no bake Nutellakage består af en kiksebund, som er fyldt med Digestive-kiks, hasselnødder og hvid chokolade. Ovenpå er der Nutella-moussen, som består af flødeskum, mælkechokolade og Nutella. Og husblas – så kagen ikke skvatter sammen. Til sidst er der pyntet med Oreos, Maltesers, hindbær og blåbær. Det er en supernem og lækker kage. Det er samtidig en kage, der kan laves dagen i forvejen. Så skal du have gæster, så kan du få styr på desserten i god tid 🙂

Ingredienser
- Bund:
- 150 gram digestive-kiks
- 75 gram hasselnødder
- 150 mælkechokolade
- Fyld:
- 3 blade husblas
- 250 gram mælkechokolade
- 100 gram Nutella
- 4 dl fløde
- Pynt:
- Blåbær
- Hindbær
- Maltesers
- Oreos
Instruktioner
- Bunden: Smuldr kiksene i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle.
- Hak nødderne helt fint, meget gerne i en minihakker.
- Smelt chokoladen og bland det godt sammen med de knuste kiks og nødder.
- Pres massen ud i en springform eller kagering (ca. 22 cm), og beklæd efterfølgende med kageplast rundt langs kanten. Jeg foretrækker at bruge en kagering og placere den på det fad, som jeg vil servere kagen på. Stil bunden på køl, mens fyldet forberedes.
- Fyld: Læg husblas i en skål med koldt vand i minimum 10-15 minutter.
- Bræk chokoladen i mindre stykker og kom det i en skål med Nutella. Smelt over vandbad. Lad efterfølgende blandingen køle lidt af.
- Kom 1 dl fløde i en gryde og bring i kog. Når det rammer kogepunktet, tages gryden af varmen. Pres husblassen fri for vand og kom det i den varme fløde. Rør rundt til husblassen er opløst.
- Rør fløden i chokoladeblandingen lidt ad gangen.Det vil tykne, men efterhånden som fløden bliver tilsat, bliver massen mere blank og jævn.
- Pisk 3 dl fløde til en let skum. Tilsæt flødeskummet lidt ad gangen i chokoladeblandingen og vend det rundt en til ensartet mousse.
- Hæld moussen over kiksebunden og stil herefter kagen på køl til cremen har sat sig (minimun 4-5 timer).
- Inden servering befries kagen fra formen+kageplast, og kagen pyntes med bær, Maltesers og Oreos.

Nutellakage og andre no bake-kager
Jeg er vild med no bake kager. Navnet siger jo det hele: Kager der ikke skal i ovnen. Herinde på Cakewoman.dk finder du mit bud på nogle lækkerier, hvor du ikke behøver medregne bagetid i en ovn med ind. Du kan f.eks. kaste dig over de hjemmelavede Bounty-barer. De kræver kun tre ingredienser og smager skønt. Ellers kan jeg også på det varmeste anbefale denne Banoffee Pie. Det er en nem og meget lækkert desserttærte, der består af en kiksebund, et lag karamel, bananstykker, flødeskum og hakket chokolade.