Nem vandbakkelse kagemand

Nem kagemand af vandbakkelse

Spring til opskrift

En nem kagemand af vandbakkelse er et sikkert fødselsdagshit! Den er let at bage, kræver ikke mange ingredienser og pynter flot på et festligt fødselsdagsbord. Efter bagning pyntes den med glasur og slik.

Kagemand af vandbakkelse

Selvom en nem kagemand af vandbakkelse et let at lave, så er der et par vigtige ting at huske på. For det første så vokser dejen ret meget under bagning, så vær opmærksom på dette, når du former din kage. Du kan eventuelt tegne omridset af kagemanden/kagekonen på bagepapiret. Så har du en skabelon at gå efter.

Derudover er det meget vigtigt, at ovnen holdes lukket under bagning – i hvert faldt de første 20 minutter. Hvis du åbner undervejs, kan kagen nemlig godt risikere at miste pusten og blive en flad omgang – og det ville jo være synd!

Nem kagemand af vandbakkelse
Nem kagemand af vandbakkelse

Lyst til en anden festligt fødselsdagskage? Så kan du prøve den her lækre talkage af banankage. Til en fødselsdag hører sig også bløde bamseboller. Du finder en nem opskrift på skønne fødselsdagsboller lige her.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? Så skal du være mere end velkommen til at følge med på min profil derinde 😀 Jeg råber altid højt på Instagram, når der er nyt herinde på Cakewoman.dk – så det er en god måde at holde øje med nye opskrifter på.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*