Lun mælken til den er fingervarm, opløs gæren heri.
Tilsæt afkølet, smeltet smør, sammenpisket æg, sukker, kardemomme og rør godt rundt.
Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen, til den er ensartet og glat. Har du en røremaskine til rådighed, så brug den. Ellers kan det også gøres med håndkraft.
Hak chokoladen og ælt i dejen. Gør det forholdvis hurtigt, så chokoladen ikke smelter ud i dejen.
Lad dejen hæve i en skål på køkkenbordet under et viskestykke i en time.
Efter hævning formes dejen til boller og sættes med lidt mellemrum i en bradepande (ca. 25x35 cm) beklædt med bagepapir.
Læg et viskestykke henover bollerne og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pensl forsigtigt bollerne med et sammenpisket æg eller mælk og bag dem i 12-15 minutter, til de er gennembagte.