Marengskage med is

Marengskage med is og jordbær

Spring til opskrift

Hvis du vil lave en nem og skøn dessert, så er svaret her: Marengskage med is, jordbær og chokolade. Den sprøde marengsbund med kølig is, friske jordbær og chokolade fungerer perfekt sammen, og desserten vil uden tvivl hitte hos både store og små.

Nem dessert

En marengskage med is må kategoriseres som en ‘nem dessert’. Marengsbunden kræver blot, at du har tålmodighed til at piske marengsen sej 🙂 Efterfølgende skal marengsen fordeles på en bageplade med bagepapir, og så skal den i ovnen og bage. Den færdigbagte bund skal køle helt af, før den toppes med is, jordbær og chokolade.

Jeg topper med Kinder Bueno-chokolade, fordi det er en af mine favoritter. Men al slags chokolade kan gå an. Er du vild med hvid chokolade, så er det også et hit. Er du mere til en meget mørk chokolade, så kommer du det på. Chokolade, jordbær og is har alle dage været en genial kombination, og det er uanset, om det er hvid, mørk eller mælkechokolade, der bruges.

Dessert der kan laves dagen i forvejen

Denne marengskage med is kan sagtens forberedes dagen i forvejen. Marengsbunden bages som beskrevet i opskriften herunder, og når bagetiden er forbi, slukkes ovnen. Den færdigbagte marengsbund bliver stående i den lukkede og slukkede ovn til næste dag, hvor den toppes med is, jordbær og chokolade og serveres.

Lyst til en anden opskrift med marengs? Så prøv disse marengskager med flødeskum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*