marengskage med flødeskum

Marengskage med flødeskum

Spring til opskrift

Marengskage med flødeskum er en let og lækkert dessert. Den består af en sprød marengskage, der er toppet op med flødeskum og pyntet med friske hindbær og Bueno-chokolade.

Ingredienslisten er også meget kort og overskuelig, så det er en af de slags desserter, hvor man ikke behøver at rende rundt i fem forskellige specialebutikker og have gang i alverdens springformer og sprøjte-teknikker. Det er en nemt, tilgængelig og sød dessert.

Marengskage med flødeskum, bær og chokolade

Jeg synes, at bær/chokolade-kombination er skøn oven på den sprøde marengs og det bløde flødeskum, og den kombination kan varieres på mange måder. F.eks. med hvid chokolade og jordbær. Eller hakket Daim og blåbær. Eller mørk chokolade og hindbær. Det er faktisk kun fantasien og ens smagsløg, der sætter grænsen 😀

Fire marengskager eller én stor

Opskriften herunder giver fire marenskager. Hvis du har lyst til at lave én stor kage, så fordeler du bare marengsen i én stor ‘pude’ frem for fire små. Sørg for, at der er fordybning i midten, så der kommer en høj kant hele vejen rundt. I fordybning skal der nemlig være plads til flødeskum, hindbær og Bueno-chokolade 🙂

Marengskage med flødeskum

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*