Kokostoppe med appelsinsaft

Kokostoppe med appelsin og hvid chokolade

Kokostoppe med appelsin og hvid chokolade er en supernem kage, der smager skønt. Kokostoppe eller kokosmakroner er lidt en kage, der er gået i min glemmebog. Jeg vælger simpelthen træstammer fremfor kokostoppe, når jeg står hos bageren og skal købe kage! Men på Instagram, hvor jeg følger Cathrine Brandt, så jeg, at hun smed et billede op af de lækreste og fineste kokostoppe. Og så fik jeg pludselig lyst til kokostoppe! 🙂

Nemme kokostoppe med appelsin

Jeg har valgt at tilsætte appelsinsaft og hvid chokolade, da jeg synes, at smagene fungerer rigtig godt sammen. Kokostoppe er rigtig nemme at lave, og hele processen tager ikke lang tid. Så det er et hyggeligt bageprojekt, hvor børn også sagtens kan hjælpe til. Hvis ikke alle kokostoppene bliver spist på én gang, så kan de opbevares i en lufttæt beholder. Jeg puttede mine i køleskabet, og de smagte skønt dagen efter.

Kokostoppe med appelsin og hvid chokolade | Cakewoman.dk

Kokostoppe med appelsinsaft og hvid chokolade, 8-9 stk

Ingredienser
  

  • 200 gram kokosmel
  • Saft fra 1 appelsin
  • 1 dl sukker
  • 100 gram hakket hvid chokolade
  • 2 æggehvider
  • 100 gram mørk chokolade

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser (minus den mørke chokolade) i en tykbundet gryde og smelt massen sammen ved svag varme. Sørg for at røre godt i gryden, så det ikke brænder på. Lad efterfølgende massen køle af.
  • Form små kokostoppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug hænderne eller to skeer til det.
  • Bag i ovnen i 10-15 minutter ved 180 grader varmluft, til de er gyldne.
  • Lad dem efterfølgende køle af.
  • Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i mikroovn og dyp den nederste del af kokostoppene i chokoladen.
  • Stil dem på en rist eller bagepapir og lad chokoladen stivne. Eventuelt kan du vende dem på hovedet og lade dem tørre. Så undgår du, at chokoladen sidder fast på bagepapiret eller risten.

Er du til kokos i kager? Så kan du prøve mine lækre og nemme Bounty cupcakes.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*