Kokostoppe med appelsinsaft

Kokostoppe med appelsin og hvid chokolade

Spring til opskrift

Kokostoppe med appelsin og hvid chokolade er en supernem kage, der smager skønt. Kokostoppe eller kokosmakroner er lidt en kage, der er gået i min glemmebog. Jeg vælger simpelthen træstammer fremfor kokostoppe, når jeg står hos bageren og skal købe kage! Men på Instagram, hvor jeg følger Cathrine Brandt, så jeg, at hun smed et billede op af de lækreste og fineste kokostoppe. Og så fik jeg pludselig lyst til kokostoppe! 🙂

Nemme kokostoppe med appelsin

Jeg har valgt at tilsætte appelsinsaft og hvid chokolade, da jeg synes, at smagene fungerer rigtig godt sammen. Kokostoppe er rigtig nemme at lave, og hele processen tager ikke lang tid. Så det er et hyggeligt bageprojekt, hvor børn også sagtens kan hjælpe til. Hvis ikke alle kokostoppene bliver spist på én gang, så kan de opbevares i en lufttæt beholder. Jeg puttede mine i køleskabet, og de smagte skønt dagen efter.

Er du til kokos i kager? Så kan du prøve mine lækre og nemme Bounty cupcakes.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*