No bake Oreo kage

No bake Oreo kage

Spring til opskrift

En no bake Oreo kage er, som navnet antyder, en kage, der ikke kræver en ovn. Så du behøver ikke være bange for at brænde den på 🙂

Den her no bake kage består af en Oreo-bund, karamel og hindbærmoussefyld. Den er ikke svær at lave, men tager lidt tid, da både mousse og karamelfyld gerne skal stå på køl i nogle timer. Kagen kan sagtens laves dagen inden, den skal serveres. Så hvis du har brug for at lave en kage, hvor du vil være i god tid, så er denne her lækre no bake Oreo kage et rigtig godt bud 🙂

No bake kage med karamel

Kagen består af en Oreo-bund, karamel og hindbærmousse. Karamellen er nem at lave, men det kræver et bagetermometer. Sådan et kan dog findes forholdvis billigt på mange webshops – eksempelvis her, og et termometer skal der også bruges, når der skal laves flødebolleskum. Til denne brownie med karamel og flødebolleskum bruger jeg et termometer.

Tærteform med løs bund

Jeg er glad for at bruge tærteforme med løs bund. Fordelen ved at bage i en tærteform med løs bund er, at kagerne kan komme fri fra formen uden at kanterne går i stykker. Til denne kage har jeg brugt en form med en diameter på 20 cm. Men har du ikke en tærteform med løs bund til rådighed, så kan en almindelig form også bruges.

Har du lyst til at lave andre no bake kage? Så kig forbi min no bake kategori, hvor du kan finde opskrifter, der ikke skal i ovnen og bages.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*