Kokoskugler

Kokoskugler med peanutbutter

Spring til opskrift

Kokoskugler med peanutbutter er en skøn lille snack. De er nemme at lave, og så er det også sådan et bageprojekt, hvor børn sagtens kan deltage.

Kuglerne består af smør, kokosmel, vaniljesukker, chokolade, rørsukker og peanutbutter, så det er altså heller ikke den store ingrediensliste, der står i vejen for at give sig i kast med opskriften :)’ Derudover tager de heller ikke lang tid at lave, så det er sådan et hyggeligt bageprojekt, som man kan gå i gang med, hvis lysten til en sød snack pludselig opstår.

Nemme kokoskugler med peanutbutter

Jeg triller kuglerne og pynter med smooth peanutbutter, hvilket smager skønt sammen med kokosblandingen. Men er du mere til Nutella, så kan du også pynte kuglerne med lidt af det. Det er jeg helt sikker på også vil smage godt.

Der bliver 11-12 kokoskugler ud af opskriften herunder. Har du brug for flere, så ganger du bare op. Hvis ikke alle kuglerne bliver spist af en omgang, så kan du opbevare dem i en lufttæt beholder i køleskabet, De kan godt holde sig 1-2 dage i køleskabet.

Kokoskugler med peanutbutter

Hvis du er til kokoskugler med peanutbutter, så kan du også prøve mine hjemmelavede trøfler eller de her havregrynskugler med portvin og marcipan. Du kan også finde alle opskrifter på søde lige her!

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager.

Hvis du skulle få lyst til at prøve en af mine opskrifter af, og resultatet ryger på Instagram, så må du endelig også gerne tagge mig. Det er altid hyggeligt at følge med i 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*