Lagkage med hindbærskum

Lagkage med hindbærskum

Spring til opskrift

Indeholder reklamelink til Bagetid.dk

En lagkage med hindbærskum er en rigtig sommerlig og skøn kage. Uanset om det er en fødselsdag, en studenterfest, nyt job, en bryllupsdag eller noget helt 5., så er denne lækre lagkage med hindbærskum et godt valg til specielle dage. Men den fungerer også helt perfekt til en eftermiddag på terrassen, hvor man har lyst til hjemmelavet forkælelse. Bærerne ovenpå lagkagen giver lagkagen et dejligt sommerligt look, så den vil helt sikkert også kunne pynte på et kagebord.

Pynt med dine yndlingsbær

Lagkagen består af hjemmelavede bunde med hindbærskum imellem, og på den øverste bund er der også et lag chokoladeglasur. Toppen er pyntet med bær, jeg har anvendt hindbær, men et miks af forskellige bær vil også smage skønt på kagen.

Lagkagebundene er nemme at lave selv, det kræver lige lidt forsigtighed, når de skal skæres ud. Jeg brugte en kniv til formålet, men jeg kunne godt overveje den her kagedeler (reklamelink). Det er altså smart, så er man sikret lidt mere ens tykkelse bunde 😀 Men det kan også sagtens fungere at skære bundene ud med en brødkniv, hvis du ikke har en kagedeler til rådighed.

Lagkage med hindbærskum

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få updates, når www.cakewoman.dk bliver opdateret med nye opskrifter, så følg med på Instagram. Hvis du skulle prøve nogle af mine opskrifter, så tag mig endeligt, så jeg kan se resultaterne. Det vil gøre mig så glad 🙂

Hvis du har lyst til at afprøve andre opskrifter med hindbær, så jeg varmt anbefale min marcipantærte, som er en lækker dessertkage med skøn mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*