Lagkage med hindbærskum

Lagkage med hindbærskum

Spring til opskrift

En lagkage med hindbærskum er en rigtig sommerlig og skøn kage. Uanset om det er en fødselsdag, en studenterfest, nyt job, en bryllupsdag eller noget helt 5., så er denne lækre lagkage med hindbærskum et godt valg til specielle dage.

Den fungerer også helt perfekt til en eftermiddag på terrassen, hvor man har lyst til hjemmelavet forkælelse. Bærerne ovenpå lagkagen giver lagkagen et dejligt sommerligt look, og den vil helt sikkert også kunne pynte på et kagebord.

Bagepapir i springform

Lagkagen består blandt andet af tre bunde. De bliver bagt i en springform, der er beklædt med bagepapir i bunden, og kanten er smurt med smør.

Billedet herunder viser, hvordan bagepapiret skal sidde i formen.

Pynt med dine yndlingsbær

Lagkagen består af hjemmelavede bunde med hindbærskum imellem. På den øverste bund er der et lag chokoladeglasur, og toppen er pyntet med bær. Jeg synes hindbær og blåbær passer rigtig fint til lagkagen, men et miks af flere forskellige bær vil også smage skønt på kagen.

Kage der kan laves dagen i forvejen

Kagen kan sagtens bages og samles dagen i forvejen – blot stil den på køl natten over. Men jeg vil anbefale at vente med at komme chookoladeglasur og bær på lige inden servering. Den smeltede chokolade smager nemlig bedst, når det stadigvæk er flydende.

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få updates, når www.cakewoman.dk bliver opdateret med nye opskrifter, så følg med på Instagram. Hvis du skulle prøve nogle af mine opskrifter, så tag mig endeligt, så jeg kan se resultaterne. Det vil gøre mig så glad 🙂

Hvis du har lyst til at afprøve andre opskrifter med hindbær, så jeg varmt anbefale min marcipantærte, som er en lækker dessertkage med skøn mørdejsbund, marcipanfyld og hindbærmousse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*