Havregrynskugler med marcipan

Havregrynskugler med marcipan og portvin

Spring til opskrift

Havregrynskugler med marcipan og portvin er en af julens mange glæder. Jeg har vist nævnt før, at jeg er stor jule-fan og især af maden og de søde sager. Havregrynskugler er både nemme og lækre, og hvis du undlader portvinen, så er de også børnevenlige. Men hvis havregrynskuglerne kun er henvendt til et voksent publikum, så skal du helt sikkert beholde portvinen, da det giver en lækker smag i julekonfekten.

Nem julekonfekt: Havregrynskugler

Jeg har valgt at putte portvin i den her opskrift, da det giver en dejlig smag. Er du ikke til portvin, så kan du skifte portvinen ud med mælk. Kuglerne kan opbevares på køl i op til 3-4 dage, og så er de også en fin lille gave. Kom dem i et glas med et bånd rundt om, så har du en værtindegave.

De her havregrynskugler med marcipan og portvin er rullet i kokosmel, der er blandet med frugtfarve. Det giver et sødt jule-look, men er du mere til finthakkede hasselnødder, pistacienødder eller andet drys, så kan det også bruges.

Havregrynskugler med marcipan

Er du til julesager? Så synes jeg, du skal prøve mine skønne juletrøfler med hvid chokolade eller den her lækre julecheesecake med brunkage og brændte mandler. God jul!

2 kommentarer

  1. Mega lækkert! Godt fundet på… Vi sad med julehygge 4 Pers…. Elsker portvin og lækkerier, så det passede super!
    Tak for opskrift!

    • Hej Freja 🙂

      Det lyder så hyggeligt med julehygge – og dejligt at de passede ind! Det er jeg glad for at høre.

      De bedste hilsner
      Julie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*