Kiksekage med Nutella

Kiksekage med Nutella og peanutbutter karamel

Kiksekage med Nutella og peanutbutter-karamel er en nem og lækker kage. Den kræver ingen ovn, da kagen ikke skal bages. Det er en af de slags kager, som er gode, hvis du vil være i god tid med en dessert. Den skal nemlig forberedes dagen inden, at den serveres. Eftersom kiksekagen ikke skal bages, og der skal rå æggeblommer i, så kan der være forskellige holdninger til friske æg vs. pasteuriserede. Jeg forholder mig til Fødevarestyrelsens anbefalinger og bruger friske æg i min opskrift. Men du kan også sagtens bruge pasteuriserede æg til kiksekagen.

Uanset om du inviterer til kaffe og kage, eller kiksekagen er tænkt som en dessert, så fungerer den rigtig godt, og til et kagebord kunne den også sagtens passe til.

Nutella og peanutbutter karamel

Jeg har valgt at opdatere den klassiske kiksekage til en udgave, hvor der er Nutella-chokolade og peanutbutter karamel i. Den her kiksekage med Nutella smager skønt, men ligesom den oprindelige version, så er det her også en tung kage – så start med et lille stykke 😉

Der skal bruges vaniljekiks til denne opskrift, og jeg har brugt de her vaniljekiks, som jeg fandt i Bilka. Men jeg tænker, at forretninger som Kvickly og Føtex også sælger dem.

Kiksekage med Nutella

Har du lyst til at bage andre ‘no bake’-kager, så kan du kaste dig over den her lækre No bake kage med Oreos, karamel og blåbærmousse eller hvad med skønne, hjemmelavede træstammer?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*