Hjemmelavet snickers is

Hjemmelavet Snickers is

Spring til opskrift

Med den her opskrift på hjemmelavet snickers is, så bliver det ikke meget nemmere. Du skal kun bruge fem ingredienser, et par skåle, en håndmixer og en form. Isen kræver ingen is-maskine, da den er lavet på piskefløde og kondenseret mælk. Det betyder også, at du ikke behøver at åbne fryseren hver halve time og røre i isen, når den skal fryse for at undgå is-krystaller. Når isen er rørt sammen, skal den på frys og passe sig selv. Efter fire timers tid, er der lækker, hjemmelavet Snickers-is.

Karamelsauce til hjemmelavet Snickers is

Til denne opskrift bruger jeg færdiglavet karamelsauce. Der findes massevis af karamelsaucer på hylderne i de forskellige supermarkeder. Jeg fandt den her i Bilka, og den kan varmt anbefales. Skøn konsistens – ikke for tyk, ikke for tynd – og en dejlig smag.

Is med kondenseret mælk

Her på Cakewoman.dk er der efterhånden flere is-opskrifter. De har alle det til fælles, at de er lavet på en base af piskefløde og kondenseret mælk. De forskellige is er meget nemme at lave, og is-variationerne kan laves i uendelig mange udgaver. Du kan bl.a. finde opskrifterne på en Nutella-is og en Skildpadde-is.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*