Cookies med dumle

Cookies med Dumle

Nybagte cookies er aldrig en dum ide. De dufter himmelsk, smager skønt og så er de lette at lave. I den her udgave er det sprøde cookies med Dumle. Dumle er en lækker karamel med chokoladeovertræk som er rigtig god til cookies. Jeg vælger at bage kagerne først, og derefter kommer jeg Dumle-stykker på de varme cookies. Jeg forsøgte i første omgang at bage kagerne med Dumle-stykker i, men det fungerede ikke særlig godt. I stedet for at blive lækkert og flydende karamel, så blev det klistet. Så mit bedste tip er at komme Dumle-stykker på, når kagerne er bagt 🙂

Nemme cookies med Dumle

De her cookies smager allerbedst, når de er nybagte, og karamellen og chokoladen er lækker og flydende ovenpå. Derfor vil jeg anbefale, at kagerne serveres, når de er nybagte. Dejen kan fryses, så det er sådan en type kage, der er super smart at have liggende i fryseren, hvis der kommer gæster forbi til kaffe 🙂 Blot husk at tage den ud i lidt god tid, så dejen kan skæres i skiver, gerne 30 minutter inden kagerne skal bages.

Cookies med Dumle

Hvis du vil prøve en af mine andre cookies-opskrifter, så vil jeg anbefale de her lækre cookie med Center-chokolade, m&m’s og Daim.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*