Cookies med dumle

Cookies med Dumle

Spring til opskrift

Nybagte cookies er aldrig en dum ide. De dufter himmelsk, smager skønt og så er de lette at lave. I denne udgave er det sprøde cookies med Dumle.

Dumle er en lækker karamel med chokoladeovertræk, som er rigtig god til cookies. Jeg vælger at bage kagerne først, og derefter kommer jeg Dumle-stykker på de varme cookies.

Jeg forsøgte i første omgang at bage kagerne med Dumle-stykker i, men det fungerede ikke særlig godt. I stedet for at blive lækkert og flydende karamel, så blev det klistet. Så mit bedste tip er at komme Dumle-stykker på, når kagerne er bagt.

Nemme cookies med Dumle

De her cookies smager rigtig godt, når de er nybagte, og karamellen og chokoladen er lækker og flydende ovenpå.

Dejen kan fryses, så det er sådan en type kage, der er super smart at have liggende i fryseren, hvis der kommer gæster forbi til kaffe. Når dejen er lavet, trilles den til cookiekugler, som herefter kommes på køl. Blot husk at tage kuglerne ud i lidt god tid, så dejen kan tø en smule op inden bagning. Gerne 30 minutter inden kagerne skal bages.

Hvis kagerne bliver opbevaret i en lufttæt beholder, så kan de godt holde sig lækre i et par dage.

Hvis du vil prøve en af mine andre cookies-opskrifter, så vil jeg anbefale de her lækre cookie med Center-chokolade, m&m’s og Daim.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*