Flagkage med jordbær

Flagkage med jordbær

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en festlig og lækker kage: Flagkage med jordbær. Den er samtidig super nem at bikse sammen, og hvis du vil være i god tid, så kan den bages dagen i forvejen.

Har du ikke jordbær til rådighed, så findes der en løsning! Pynt med rødt slik i stedet for. Det giver et fint og festligt look, som også er perfekt til fødselsdagsfejring. Nederst i indlægget kan du finde billeder af kagen, hvor den er pyntet med slik.

Kagen består af en browniebund nederst. Det er faktisk den samme opskrift, som du finder her med karamel og flødebolleskum. Når kagen er færdigbagt og kølet af, pyntes den med glasur og jordbær, så har du en lækker flagkage.

En god fødselsdagskage

En flagkage eller dannebrogskage er en skøn fødselsdagskage, men kan også sagtens bages på andre vigtige dage. Eksempelvis vil den være perfekt på Grundlovsdag. Eller på et kagebord til en studentfest. Når der er landskamp i fodbold eller håndbold, så vil den også være en oplagt kage at servere.

En nem flagkage med jordbær

Det er en meget let kage at bage. Det er samtidig en kage, der kan bages dagen i forvejen. Så vil du være i god tid, så er den her kage perfekt. Blot vent med at pynte kagen med glasur og jordbær, til den skal serveres 🙂

Flagkage med jordbær
Flagkage med jordbær

Lyst til en anden slags fødselsdagskage? Så kan jeg varmt anbefale at prøve denne nemme kagemand/kagekone af vandbakkelse.

Flagkage pyntet med slik

Har du ikke jordbær til rådighed, så kan kagen som tidligere nævnt i indlægget pyntes med rødt slik i stedet for. Det giver et super festligt fødselsdagslook.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*