Brownie med flødebolleskum

Brownie med flødebolleskum og karamel

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker kage: Brownie med flødebolleskum og karamel – mums! Det er en skøn kage, som både kan pynte på et kagebord, men den kan også sagtens serveres en stille søndag eftermiddag til en kop kaffe 🙂

Brownie med flødebolleskum

Kagen består af en browniekage i bunden, så et lag karamel og til sidst flødebolleskum. Karamel-saucen er den her fra Tørsleffs, som er vidunderlig nem at bruge i sine kager, og så smager den skønt. Det er lykkes mig at finde den i Bilka. Skummet er duttet ud på kagen ved hjælp af to forskellige tyller fra Wilton, som er fra det her sæt (reklamelink),  jeg har købt. Det er de to modeller, der hedder 1M og 4B, jeg har anvendt. Har du ikke tyller til rådighed, så kan skummet fordeles over kagen med en kniv.

Kagen kan sagtens bages en dag i forvejen. Karamel og flødebolleskum vil jeg anbefale at lave på selve dagen, hvor kagen skal serveres. Rigtig god fornøjelse og god bagning 😀

Har du lyst til at bage en lækker kage, så synes jeg helt sikkert, at du skal give dig i kast med den her brownie med flødebolleskum og karamel. Den smager skønt, og så er den nem at lave.

Følg med på Instagram

2 Comments

 1. Virkelig lækker kage!! Jeg dryssede havsalt ovenpå karamellen inden flødebolleskummet kom på, det gjorde den helt perfekt :)))

  • Hej Freja 🙂

   Tusind tak for din kommentar – det er jeg glad for at høre. Og det lyder jo lækkert med kombinationen med lidt havsalt på!

   Bedste hilsner
   Julie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*