Hjemmelavet jordbærkoldskål

Hjemmelavet jordbærkoldskål

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en nem, hjemmelavet jordbærkoldskål. Det er en let dessert, der er perfekt til varme sommerdage. Uanset om det er som slutningen på en grillaften, eller det er en lækker sød eftermiddagsting, så fungerer en jordbærkoldskål helt perfekt!

Det er faktisk ikke min opskrift, men derimod min mors. Hjemmelavet jordbærkoldskål er mere end ‘bare’ en dessert, hvis du spørger mig 🙂 Det er fyldt med minder. Jeg har ikke tal på, hvor mange liter jordbærkoldskål jeg har kørt indenbords i løbet af barndommen 😀 Selvfølgelig med gavmilde mængder af kammerjunkere ovenpå!

Nem dessert

Jordbærkoldskålen er en nem dessert, der består af kun fire ingredienser. Kærnemælken og fløden gør koldskålen cremet, og den kan laves på ingen tid. Har du friske, danske jordbær til rådighed, så er det uden tvivl at foretrække – men frosne kan også sagtens bruges!

Et godt tip: Sørg for at købe ekstra af de danske jordbær, når de er i sæson. Frys dem ned – så har du danske jordbær til rådighed, når der skal laves desserter i løbet af året. De kan holde sig i 10 måneder i fryseren.

Lyst til en anden sommerdessert? Så kan du prøve denne lækre rabarberkage med marcipan og hvid chokolade.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*