cookies med daim

Cookies med Daim, Center og m&m’s

Spring til opskrift

Cookies med Daim, Center og m&m’s – what’s not to like? Ja, det ved jeg virkelig heller ikke 🙂 De her cookies er, i min optik, perfekte: Sprøde udenpå, chewy indeni og med masser af chokolade. De er nemme at lave, og så tager de heller ikke særlig lang tid at bikse sammen.

Skønne cookies med daim

Jeg har valgt at lave cookies med Daim, Center og m&m’s peanut af den simple årsag, at det er nogle af mine yndlingschokolader 🙂 Men er du kæmpe fan af Dumle, Mars og Smarties, så kan de også sagtens bruges i de her cookies. Kun fantasien og chokoladelysten sætter grænsen!

Er du på Instagram?

Er du på Instagram? Så er du hjertelig velkommen til at følge med på min profil derinde. Jeg poster hver gang, der er nye opskrifter, så det er en nem måde at holde sig opdateret på. Hvis du skulle få lyst til at prøve nogle af mine opskrifter af, så tag mig endelig inde på Instagram. Det vil gøre mig så glad at se med 🙂

Er du vild med søde sager? Så skal du helt sikkert også prøve mine hjemmelavede træstammer!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*