Cookies med Daim

Cookies med Daim, Center og m&m’s

Cookies med Daim, Center og m&m’s – what’s not to like? Ja, det ved jeg virkelig heller ikke 🙂 De her cookies er, i min optik, perfekte: Sprøde udenpå, chewy indeni og med masser af chokolade. De er nemme at lave, og så tager de heller ikke særlig lang tid at bikse sammen.

Jeg har valgt at lave cookies med Daim, Center og m&m’s af den simple årsag, at det er nogle af mine yndlingschokolader 🙂 Men er du kæmpe fan af Dumle, Mars og Smarties, så kan de også sagtens bruges i de her cookies. Kun fantasien og chokoladelysten sætter grænsen!

Cookies med daim

Er du vild med søde sager? Så skal du helt sikkert også prøve mine hjemmelavede træstammer! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*