Glutenfri gulerodskage

Laktose og glutenfri gulerodskage

Spring til opskrift

En laktose og glutenfri gulerodskage med frosting er en rigtig nem og lækker efterårskage, både i smagen og i udseende. Selvom efteråret ofte er lig med regn og slud, så synes jeg, at årstiden kan noget. Det er en rigtig hyggelig årstid, hvor kagebagning passer perfekt til.

Gulerodskage uden laktose og gluten

Det sker ret ofte, at jeg forsøger at bage uden laktose og gluten, da min bror ikke tåler det. Den her kage er afgjort en af de bedste, jeg har kastet mig over! Den er, i min optik, absolut ligeså skøn som en almindelig gulerodskage.

Jeg kommer også revet æble i kagen, og det synes jeg fungerer rigtig godt sammen med gulerod og kanel, og den søde frosting på toppen sætter prikken over i.

Så har du lyst til at bage uden gluten og laktose, så synes jeg, du skal kaste dig ud i den her nemme og lækre gulerodskage.

Kager der kan bages dagen før

Hvis du har brug for en kage, der kan bages dagen før, den skal serveres, så er denne gulerodskage også god. Den er rigelig svampet, og den kan sagtens bages en dag i forvejen.

Jeg anbefaler at lade den stå tildækket (uden frosting) på køkkenbordet, til næste dag. På selve serveringsdagen laves frostingen og kommes på kagen.

Hvis du ikke har noget problem med gluten og laktose, og har lyst til at bage gulerodskagen i en almindelig version, så kan du sagtens det. I stedet for havremel bruger du hvedemel. Den laktosefrie smør skifter du ud med almindelig smør.

Lyst til at bage uden gluten og laktose? Så skal du prøve min lækre gluten- og laktosefri citronmåne!

3 kommentarer

  1. Hej kan man undlade æbler😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*