Banancupcakes med chokolade

Banancupcakes med chokolade og peanutbutter frosting

Spring til opskrift

Banancupcakes med chokolade og peanutbutter frosting er både nemme at lave, tager ikke lang tid, og så smager de dejligt.

Kagerne er svampede, og der er lækre, hakkede chokoladestykker i, som gør dem ekstra gode. Den cremede frosting med peanutbutter på toppen er skøn samme med smagen af banankage.

Banancupcakes med chokolade

De her banan cupcakes med chokolade er skønne i sig selv, men frostingen gør dem ekstra gode! Jeg dekorerer kagerne med en tyl fra Wilton, som giver et fint blomsterudtryk. Alternativt smøres frostingen på med en kniv, det smager absolut ligeså lækkert!

Hvis du har frosting til overs, så server det ‘on the side’ til kagerne – så kan man altid tage lidt ekstra, hvis man mangler, når toppen af kagen er spist 😉

Kage der kan bages dagen inden

Disse banancupcakes med chokolade og peanutbutter kan sagtens bages dagen i forvejen. Hvis du kommer frostingen på med det samme, så skal kagerne på køl. Hvis du blot bager kagerne, så kan de stå tildækket på køkkenbordet, til dagen efter – hvor frostingen kommes på.

Lyst til flere cupcakes? Så kan du prøve de her chokoladecupcakes med hindbærskum eller de her lækre og nemme Bounty cupcakes.

Følg med på Instagram

Hvis du har en profil på Instagram, så er du mere end velkommen til at følge med på min profil derinde 🙂 Der opdaterer jeg altid med billeder, når der er nyt herinde fra www.cakewoman.dk. Så det er en nem måde at være opdateret på, når der kommer nye opskrifter på kager og søde sager herinde på domænet 🙂

https://www.instagram.com/julie_cakewoman.dk/

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*