bananbrød med chokolade-2

Bananbrød med chokolade

Spring til opskrift

Bananbrød med chokolade er en af de slags søde snacks, som bare hitter. Det er nemt at lave, tager ingen tid at bikse sammen og smager lækkert. Samtidig er der ikke tilsat nær så meget sukker i opskriften, som jeg normalt kommer i andre banankager – eksempelvis denne.

Så vil du bage et svampet og lidt mindre sukkerfyldt alternativ til den traditionelle banankage, så kan dette bananbrød anbefales 🙂

Nemt bananbrød i form

Jeg bager bananbrødet i en rugbrødsform, men har du ikke det til rådighed, så kan du også bage i en springform eller en anden bageform. Blot hold øje med brødet undervejs, da bagetiden skal forkortes en smule, hvis du bage brødet i en form med en større overflade. Derved vil brødet blive fladere, og derfor skal bagetiden ikke være helt så lang.

Lækkert bananbrød i flere dage

Det er et svampet bananbrød med chokolade, som sagtens kan holde sig frisk i flere dage. Det kan serveres uden noget til, men har du lyst til en klat Nutella, smør eller honning ovenpå, så passer det også perfekt sammen med bananbrødet.

Bananbrød med chokolade
Bananbrød med chokolade

Har du lyst til at bage et bananbrød uden gluten og laktose, så kan du finde en opskrift lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*