no bake oreo tærte

No bake Oreo Tærte

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en No bake Oreo tærte. Det er en lækker og nem tærte, der som navnet antyder, ikke kræver bagning i en ovn.

Tærten består af en bund bestående af knuste Oreos og smeltet smør. Ovenpå er der et lag peanutbutter, og på toppen er der smeltet Toblerone og fløde. Til slut er der pyntet med knuste Oreos. Det er som sagt en nem og lækker tærte, og det er også en tærte, der kan laves dagen inden servering. Så vil du være i god tid med en dessert, så er denne no bake Oreo tærte et rigtig godt bud.

Tærteform med løs bund

Jeg foretrækker at lave tærten i en aflang tærteform som denne med løs bund. Fordelen ved at bage i en tærteform med løs bund er, at kagerne kan komme fri fra formen, uden at kanterne går i stykker. Hvis du ikke har en tærteform med løs bund til rådighed, så kan tærten sagtens laves i en anden form.

No bake kager

Hvis du har lyst til at prøve andre no bake kager, så har jeg lavet lidt forskellige, som du kan finde herinde. Alle sammen har det til fælles, at du ikke behøver en ovn for at lave kagerne.

6 Comments

 1. Julie Jacobsen

  Hej Julie

  Den ser virkelig god ud! 🙂 Sorry for dumt spørgsmål; hvordan tror du, at målene skal være for samme opskrift i en rund springform?

  De bedste hilsner

  Julie

  • Hej Julie 🙂

   Det er slet ikke dumt! Jeg tænker, at en rund springform på ca. 20-22 cm vil være god.

   Håber du kan li’ kagen, hvis du kaster dig ud i den.

   De bedste hilsner, Julie

 2. Er det hele oreos du har brugt ? eller er cremen fjernet?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*