Bananasplit islagkage

Bananasplit islagkage

Spring til opskrift

Her får du opskriften på nem og lækker bananasplit islagkage. En skøn dessert, som både kan nydes af børn og voksne.

Islagkagen er inspireret af den populære bananasplit-dessert, som der findes mange forskellige udgaver af. Nogle foretrækker hakket chokolade frem for chokoladesauce, mens andre serverer jordbæris i stedet for chokoladeis. Fælles for alle er selvfølgelig bananen og flødeskummet, og det er der også i dennd bananasplit islagkage.

Islagkage med banan

Islagkagen består af en banankagebund med et lag vaniljeis og et lag chokoladeis ovenpå. Øverst er islagkagen pyntet med flødeskum og chokolade. Selvom kagen kan lyde lidt omstændig, så er det en nem kage. Den tager blot lidt tid, fordi isen skal have lov at sætte sig.

Is uden is-maskine

Både vaniljeisen og chokoladeisen består af kondenseret mælk og fløde. Det er en meget nem måde at lave is på. Du behøver ingen is-maskine, og jeg har endnu ikke oplevet, at isen krystalliserer, selvom den ikke bliver rørt på en ismaskine.

Rigtig god fornøjelse med islagkagen! Hvis du laver nogle af mine opskrifter, så meld endelig tilbage i kommentarfeltet under indlæggene, hvad du synes. Eller tag mig på Instagram, så jeg kan se resultaterne 🙂

Hvis du har lyst til at prøve at lave flere nemme islagkager, der ikke kræver en ismaskine, så kan du se opskrifter lige her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*