Hjemmelavet jordbær-is

Hjemmelavet jordbæris med banan

Hjemmelavet jordbæris med banan er både nemt og lækkert. Ingredienslisten er kort, og derudover kræver det heller ikke, at du har en ismaskine stående i skabet, hvis du har lyst til at prøve den her opskrift.

Hjemmelavet is på kondenseret mælk

Jordbær isen med banan består af jordbær, banan, kondenseret mælk og fløde. Det er en meget nem måde at lave is på: du behøver ingen is-maskine, og jeg har endnu ikke oplevet, at isen krystalliserer, selvom den ikke bliver rørt på en is-maskine.

Hvis du vil dekorere med jordbær i toppen af isen, så skal de kommes på isen ca. 30 minutter, efter du har sat den på køl. Hvis du kommer de friske jordbær på fra starten af, vil de falde til bunden. Og sørg for at den flade del af jordbærret vender opad, ellers risikerer du også, at de synker ned i isen. Det skete i hvert fald for mig 🙂

Hjemmelavet jordbæris smager lækkert i sig selv, men hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du eksempelvis servere de her skønne og lette vafler til.

Hjemmelavet jordbæris med banan opskrift – Cakewoman

Hjemmelavet Jordbær/banan-is

Ret Opskrifter, Søde sager

Ingredienser
  

  • 200 gram bananer
  • 300 gram jordbær
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 1/2 liter fløde
  • Evt. 6-7 friske jordbær til at komme ovenpå isen når den har sat sig.
  • Forslag til servering:
  • Hjemmelavet vafler

Sådan gør du
 

  • Blend bananer, jordbær og kondenseret mælk sammen i en blender, foodprocesser eller med en stavblender.
  • Pisk fløden til skum og rør det sammen.
  • Kom den flydende is i en beholder og sæt på køl i min. 6 timer.
  • Hvis du vil dekorere med jordbær i toppen af isen, så kom dem på isen ca. 30 minutter, efter du har sat den på køl. Hvis du kommer de friske jordbær på fra starten af, vil de falde til bunden. Og sørg for at den flade del af jordbærret vender opad, ellers risikerer du også, at de synker ned i isen.
  • Tip til servering: Lav hjemmelavet vafler til. Det smager rigtig godt sammen med den bløde og søde jordbær/banan-is,

Følg med på Instgram

Du skal være hjertelig velkommen til at følge med inde på Instagram. Her poster jeg altid, når der er en ny opskrift på Cakewoman.dk 🙂

https://www.instagram.com/p/CBpj7hUFf3R/

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*