Hjemmelavet jordbær-is

Hjemmelavet jordbæris med banan

Hjemmelavet jordbæris med banan er både nemt og lækkert. Ingredienslisten er kort, og derudover kræver det heller ikke, at du har en ismaskine stående i skabet, hvis du har lyst til at prøve den her opskrift.

Hjemmelavet is på kondenseret mælk

Jordbær isen med banan består af jordbær, banan, kondenseret mælk og fløde. Det er en meget nem måde at lave is på: du behøver ingen is-maskine, og jeg har endnu ikke oplevet, at isen krystalliserer, selvom den ikke bliver rørt på en is-maskine.

Hvis du vil dekorere med jordbær i toppen af isen, så skal de kommes på isen ca. 30 minutter, efter du har sat den på køl. Hvis du kommer de friske jordbær på fra starten af, vil de falde til bunden. Og sørg for at den flade del af jordbærret vender opad, ellers risikerer du også, at de synker ned i isen. Det skete i hvert fald for mig 🙂

Hjemmelavet jordbæris smager lækkert i sig selv, men hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du eksempelvis servere de her skønne og lette vafler til.

Følg med på Instgram

Du skal være hjertelig velkommen til at følge med inde på Instagram. Her poster jeg altid, når der er en ny opskrift på Cakewoman.dk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*