Cheesecake med daim

Cheesecake med Daim, Maltesers og Twix

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker cheesecake med Daim, Maltesers og Twix. Den smager skønt og er meget nem at lave.

Når kagen er samlet, skal den stå på køl i 3-4 timer inden servering. Kagen må også meget gerne stå på køl natten over. Så vil du være i god tid med en dessert, så er denne cheesecake med Daim, Maltesers og Twix perfekt.

Justerbar kagering til cheesecake

En justerbar kagering er genial, når der skal samles en kage, hvor kanterne godt må se ekstra pæne og skarpe ud. Fordi den er justerbar, kan kageringen bruges til at bage kager i forskellige størrelser.

Når jeg bager en cheesecake, bruger jeg altid en justerbar kagering. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har købt min justerbar kagering, men hvis du googler ‘justerbar kagering’, så kommer der masser af fine webshops frem, der sælger dem.

Hvis Ikke du har en kagering, så kan en rund form fra en springform (ikke selve bunden, men kanten) bruges i stedet for en kagering. Men jeg vil anbefale at anvende en kagering, der kan justeres – den kan nemlig slutte helt tæt om bunden. Dermed risikerer du ikke, at fyldet siver ud langs den nederste kant.

Hård kageplast til cheesecake

Jeg placerer kageringen på kagefadet, og derefter laver jeg cheesecakebunden i ringen. Efterfølgende kommer jeg kageplast rundt langs kanten, og så kommer jeg fyldet ovenpå bunden. Når det kommer til kageplast, så vil jeg anbefale at købe hård kageplast. Det er langt nemmere at arbejde med end blød kageplast, da det ikke ruller sammen, som den blødere version gør. Her kan kageplasten fra Ditte Julie varmt anbefales.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*