Juletræstammer

Juletræstammer med marcipan

Spring til opskrift

Juletræstammer er en skøn fortolkning af de klassiske træstammer med marcipan. I denne her version har de fået et julet look. Derudover er trøffelmassen også fyldt med smage, der leder tankerne hen på den hyggelige højtid.

Røde juletræstammer med krymmel

Den røde farve i marcipanen er kommet ved hjælp af denne pastafarve. Du kan også godt trylle en rødelig nuance frem i marcipanen ved at komme rød frugtfarve i. Men hvis du vil have den mere gennnemtrængende røde farve, så vil jeg anbefale at bruge pastafarve. Derudover er juletræstammerne også pyntet med julekrymmel, som jeg fandt i Søsterne Grene. Det kan jeg desværre ikke finde et direkte link til, men hvis du går en tur på Google og søger efter ‘julekrymmel’, så kan jeg se, at Dr. Oetker også har lavet en julekrymmel.

Rul marcipanen ud på bagepapir

Når marcipanmassen skal rulles ud, så vil jeg foreslå, at du gør det mellem to stykker bagepapir. Det er meget nemmere end at gøre det direkte på køkkenbordet, hvor du risikerer at marcipanen hænger fast.

Chokoladekagerester til træstammer

Du skal bruge chokoladekagerester til at lave disse juletræstammer. Du kan sagtens købe en chokoladekage, hvis du ikke har chokoladekagerester liggende – det har jeg i hvert fald ikke så ofte 😀 Ellers kan du også bage en chokoladekage til formålet. Den her er både nem og hurtig at bikse sammen, og jeg laver den selv, når jeg skal bruge chokoladekagerester til trøfler og træstammer.

Lyst til andre juleopskrifter? Så kan du finde flere lige her!

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? Det er jeg, og det ville gøre mig så glad, hvis du havde lyst til at følge med derinde. Hver gang der er nyt herinde på hjemmeside, så råber jeg højt om det på Instagram, så det er en smart måde at følge med i. Hvis du skulle få lyst til at prøve en af mine opskrifter af, og du lægger et billede af resultatet på Instagram, så skal du endelig også bare tagge mig. Det vil jeg så gerne se 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*