Påskekage med marcipan

Påskekage med marcipan

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en nem og lækker påskekage med marcipan. Kagen består af en svampet mazarinkage nederst. Ovenpå er der en blød chokoladecreme lavet på mælkechokolade, og til slut er der pyntet med fine mandelpåskeæg.

Vil du være i god tid, så kan selve mazarinkagen sagtens bages dagen i forvejen. I det tilfælde vil jeg anbefale at dække den godt til og lade den stå på køkkenbordet til dagen efter. På selve serveringsdagen kan kagen pyntes med chokoladecremen og påskeæg.

Sådan pynter du kagen

Det er en dekorativ kage, som passer perfekt til påskebordet. Jeg har valgt at komme chokoladecremen i to sprøjteposer med forskellige tyller på. Begge tyller er af mærket Wilton, og jeg har brugt model 1M og model 4B. Har du ikke sprøjteposer og tyller til rådighed, så fordeler du blot cremen på kagen med en ske.

Udover chokoladecreme er kagen også pyntet med mandelæg fra Anthon Berg. Her behøver du ikke nødvendigvis at bruge æg fra Anthon Berg. Der er massevis af fine og dekorative mandelæg fra andre producenter på hylderne i supermarkederne i marts og april.

Lyst til en anden lækker og nem påskekage? Så er denne kæmpe trøffelkage, der er forklædt som en påskehare, et hit!

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*