No bake kage med toblerone

No bake kage med Toblerone

Her får du opskriften på en no bake kage med Toblerone. Det er en nem og lækker kage med en kort ingrediensliste. Som navnet afslører, så skal kagen ikke bages. Når den er samlet, skal den blot have lov til at passe sig selv på køl. Efter 4-5 timer er kagen klar til servering.

En nem no bake kage

Jeg laver denne kage i en aflang tærtebund med løs form. Hvis du googler ‘aflang tærteform med løs bund’, så kommer der en masse gode forslag på lignende tærteforme.

Det er virkelig smart med den løse bund. Når kagen har sat sig, kan man forsigtigt liste den fri fra formen. Den vil selvfølgelig stadig stå på selve bunden af tærtebunden, men kagens kanter står frit. Det synes jeg ser super fint ud – så det er både en pæn kage og en lækker kage 😀

Kage med Kinder Schoko-Bons 

Kagen består af en kiksebund med Digestive-kiks, hasselnødder og mælkechokolade. Ovenpå er der er et lag med Toblerone, mælkechokolade, fløde og husblas. Øverst er der pyntet med Kinder Schoko-Bons. For at undgå, at de synker ned i Toblerone-fyldet, så anbefaler jeg at vente 30-45 minutter, før du putter dem på. Det vil altså sige, at når du har kommet fyldet over kiksebunden, så sæt kagen på køl og vent yderligere 30-45 minutter, før de halverede Kinder Schoko-Bons kommes på.

No bake kage med Toblerone

Lyst til en anden lækker no bake-kage? Så synes jeg, du skal prøve denne Banoffee Pie med kiksebund, et lag karamel, bananstykker, flødeskum og hakket chokolade.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? I så fald er du hjertelig velkommen til at følge med i mit lille univers derinde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*