No bake kage med toblerone

No bake kage med Toblerone

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en no bake kage med Toblerone, chokoladeganache og Kinder chokolade. Det er en nem og lækker kage med en kort ingrediensliste. Som navnet afslører, så skal kagen ikke bages. Når den er samlet, skal den blot have lov til at passe sig selv på køl. Efter et par timer på køl er kagen klar til servering.

En nem no bake kage

Jeg laver denne kage i en aflang tærtebund med løs form. Hvis du googler ‘aflang tærteform med løs bund’, så kommer der en masse gode forslag på lignende tærteforme. Det er virkelig smart med den løse bund. Når kagen har sat sig, kan man forsigtigt liste den fri fra formen. Den vil selvfølgelig stadig stå på selve bunden af tærtebunden, men kagens kanter står frit. Det synes jeg ser super fint ud – så det er både en pæn kage og en lækker kage.

En fyldig chokoladekage

Kagen består af en kiksebund med Digestive-kiks og hasselnødder. Ovenpå er der er et lag chokoladeganache og til slut pyntet med Toblerone og Kinder Schoko-Bons.

Det er en fyldig chokoladekage, som er perfekt i mindre stykker til en kop kaffe. På grund af den mørke chokolade og intense smag vil jeg kategorisere den som en dessert, der egner sig bedst til det voksne publikum 🙂

For at undgå, at Toblerone og Kinder-chokoladen smelter ud i chokoladeganachen, så vent 5 minutters tid, før du putter dem på. Det vil altså sige, at når du har kommet chokoladegananchen over kiksebunden, så sæt kagen på køl og vent 5 minutter, før Kinder Schoko-Bons og Toblerone kommes på.

Lyst til en anden lækker no bake-kage? Så synes jeg, du skal prøve denne Banoffee Pie med kiksebund, et lag karamel, bananstykker, flødeskum og hakket chokolade.

Følg med på Instagram

Er du på Instagram? I så fald er du hjertelig velkommen til at følge med i mit lille univers derinde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*