Her får du opskriften på en no bake kage med Toblerone, chokoladeganache og Kinder chokolade. Det er en nem og lækker kage med en kort ingrediensliste. Som navnet afslører, så skal kagen ikke bages. Når den er samlet, skal den blot have lov til at passe sig selv på køl. Efter et par timer på køl er kagen klar til servering.
En nem no bake kage
Jeg laver denne kage i en aflang tærtebund med løs form. Hvis du googler ‘aflang tærteform med løs bund’, så kommer der en masse gode forslag på lignende tærteforme. Det er virkelig smart med den løse bund. Når kagen har sat sig, kan man forsigtigt liste den fri fra formen. Den vil selvfølgelig stadig stå på selve bunden af tærtebunden, men kagens kanter står frit. Det synes jeg ser super fint ud – så det er både en pæn kage og en lækker kage.
En fyldig chokoladekage
Kagen består af en kiksebund med Digestive-kiks og hasselnødder. Ovenpå er der er et lag chokoladeganache og til slut pyntet med Toblerone og Kinder Schoko-Bons.
Det er en fyldig chokoladekage, som er perfekt i mindre stykker til en kop kaffe. På grund af den mørke chokolade og intense smag vil jeg kategorisere den som en dessert, der egner sig bedst til det voksne publikum 🙂
For at undgå, at Toblerone og Kinder-chokoladen smelter ud i chokoladeganachen, så vent 5 minutters tid, før du putter dem på. Det vil altså sige, at når du har kommet chokoladegananchen over kiksebunden, så sæt kagen på køl og vent 5 minutter, før Kinder Schoko-Bons og Toblerone kommes på.

Ingredienser
- Tærtebund:
- 200 gram Digestive-kiks
- 75 gram hasselnødder
- 150 gram smør
- Chokoladeganache:
- 300 gram mørk chokolade, ca. 70 %
- 3 dl piskefløde
- Pynt:
- 100 gram Toblerone
- 100 gram Kinder Schoko-Bons
Instruktioner
- Bunden: Smuldr kiksene i en minihakker. Hvis du ikke har en minihakker, så kom kiksene i en pose og bank dem med en kagerulle.
- Hak nødderne helt fint, meget gerne i en minihakker.
- Smelt smør og bland det godt sammen med de knuste kiks og nødder.
- Pres massen ud i bunden og op ad kanterne i en tærteform. Jeg har brugt en aflang form med løs bund, der måler 10 x 35 cm. Sæt på køl, mens chokoladeganachen laves.
- Hak den mørke chokolade fint og kom det i en skål.
- Kog fløden op til kogepunket og hæld det over chokoladen i skålen. Rør rundt, til det er en samlet masse.
- Fordel fyldet over bunden og stil tilbage på køl. Efter 5 minutters tid kan du pynte med halverede stykker Schoko-Bons og Toblerone. På den måde undgår du, at det smelter ud i chokoladeganachen.
- Sæt tærten tilbage på køl i et par timer, til fyldet har sat sig, og kagen er klar til servering.

Følg med på Instagram
Er du på Instagram? I så fald er du hjertelig velkommen til at følge med i mit lille univers derinde.