Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel

Her får du en opskrift på en lækker chokoladekage uden mel. Eller helt uden mel er den ikke. Men hvedemelet er skiftet ud med mandler, som er blendet helt fint til mandelmel. Du kan også købe færdig mandelmel, som eksempelvis denne her. Men har du en blender, så er det meget let at lave selv.

Chokoladekage med Nutella

Det er også en chokoladekage ned Nutella i, og på toppen er der en chokoladecreme. Så det er en fyldig sag, men uden at være alt for tung. Selve kagen er forholdvis hurtig at bage, men det er vigtigt at huske på, at chokoladecremen skal stå på køl i minimum 6 timer, før den piskes op.

Jeg synes, det er en kage, der er bedst på dagen, hvor den er bagt. Chokoladecremen kan sagtens klare en nat på køl, før den piskes op, Men kagen vil jeg anbefale at bage på dagen, hvor den også skal spises.

Pynt med tyl

Når chokoladecremen er pisket op, kommer jeg den i en sprøjtepose med tyl og dekorerer kagen. Jeg har anvendt to tyller fra mærket Wilton til at pynte kagen med: 1M og 4B. Hvis du googler, så er der masser af webshops, hvor du kan finde disse eller lignende tyller.

Chokoladekage uden mel
Chokoladekage uden mel

Lyst til flere andre opskrifter uden hvedemel? Så klik her!

Følg med på Instagram

Du er hjertelig velkommen til at følge med på Instagram, hvis du har en profil derinde. Hvis du laver nogle af opskrifterne herinde fra hjemmesiden, så tag mig endelig! Det vil gøre mig så glad at se 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*