Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel

Spring til opskrift

Her får du en opskrift på en lækker chokoladekage uden mel. Eller helt uden mel er den ikke. Men hvedemelet er skiftet ud med mandler, som er blendet helt fint til mandelmel.

Du kan også købe færdig mandelmel, som eksempelvis denne her. Men har du en blender, så er det meget let at lave selv.

Chokoladekage med Nutella

Det er en chokoladekage ned Nutella i, og på toppen er der en skøn Nutella-flødeskum. Så er du til Nutella, er du uden tvivl også til den her kage.

Det er samtidig en kage, der sagtens kan bages dagen i forvejen. Hvis Nutella-flødeskummet også laves dagen i forvejen, så blot husk at sætte kagen på køl.

En nem kage

Hvis du vil kaste dig over en nem kage, så er denne chokoladekage uden mel et rigtig god bud. Ingredienslisten er forholdvis kort, og det er en let kage, der ikke kræver de store bageevner.

Samtidig er det en kage, der er hurtig at bikse sammen. Så står du en lørdag eftermiddag og har brug for en lækker dessert om aftenen, så kan denne chokoladekage være svaret.

Lyst til flere andre opskrifter uden hvedemel? Så klik her!

Følg med på Instagram

Du er hjertelig velkommen til at følge med på Instagram, hvis du har en profil derinde. Hvis du laver nogle af opskrifterne herinde fra hjemmesiden, så tag mig endelig! Det vil gøre mig så glad at se 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*