nem chokoladeroulade

Nem chokoladeroulade

Spring til opskrift

Her får du opskriften på en lækker og nem chokoladeroulade. Den består af en let og luftig chokoladebund, en blød chokoladecreme og solbærmarmelade.

Let og lækker chokoladeroulade

Det er en let chokoladeroulade, som absolut ikke er en tung kage. Den er luftig og blød, og den kan både fungere som en dessertkage eller som en eftermiddagskage.

Det eneste man skal være opmærksom på i forhold til denne chokoladeroulade, er tiden. Kommer der gæster om en halv time, så kan du desværre ikke nå at bage denne kage. For cremen kræver minimum 6 timer på køl, før den piskes op. Når kagen er samlet, skal den have lov til at sætte sig på køl i en times tid før servering.

Rouladen kan godt sprække en anelse, når den rulles sammen, men det kan godt reddes. Når rouladen er rullet sammen, skal den nemlig pyntes med flormelis og chokoladecreme, og det kan skjule eventuelle revner.

Pynt med sprøjtepose

Til at pynte rouladen har jeg valgt at komme chokoladecremen i en sprøjtepose og dutte den ud med en tyl. Det er denne fra mærket Wilton, jeg har brugt. Det giver et fint og enkelt look, som passer godt til en roulade.

Har du lyst til at bage en anden nem chokolade? Så kan jeg anbefale at prøve denne her!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*