Nem chokoladeroulade

Nem chokoladeroulade

Her får du opskriften på en lækker og nem chokoladeroulade. Hvis du tænker: ‘Roulade, det er en halvkedelig købekage’, så skal du prøve at lave en hjemmelavet roulade. Den slår købeversionen med flere længder, og det er heldigvis ikke svært at lave selv.

Let og lækker

I denne version er der den blødeste, lækreste chokoladecreme indeni. Selve bunden er en kakaobund, som rulles sammen om chokoladecremen. Det er en nem chokoladeroulade, som absolut ikke er en tung kage. Den er luftig og blød, og den kan både fungere som en dessertkage eller som en eftermiddagskage.

Cremen skal sætte sig

Det eneste man skal være opmærksom på i forhold til denne chokoladeroulade, er tiden. Kommer der gæster om en halv time, så kan du desværre ikke nå at bage denne kage. For cremen kræver minimum 6 timer på køl, før den piskes op. Når kagen er samlet, skal den have lov til at sætte sig på køl i en times tid før servering.

Pynt med sprøjtepose

Til at pynte rouladen har jeg valgt at komme chokoladecremen i en sprøjtepose og dutte den ud med en tyl. Det er denne fra mærket Wilton, jeg har brugt. Det giver et fint og enkelt look, som passer godt til en roulade.

Nem chokoladeroulade
Nem chokoladeroulade

Har du lyst til at bage en anden nem chokolade? Så kan jeg anbefale at prøve denne her!

Følg med på Instagram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*