Chokoladekage med oreo

Chokoladekage med Oreo, Nutella og skumfiduser

Chokoladekage med Oreo, Nutella og skumfiduser er en dejlig nem og lækker kage. Den består af en Oreo-bund med chokoladekage ovenpå, Nutella-glasur på toppen og til slut pyntet med skumfiduser.

Den tager ikke så lang tid at lave, og den er let at bikse sammen, så hvis den er børn, der vil være med i køkkenet, så kan de også sagtens deltage i kagebagningen 🙂

Oreos i forskellige varianter

Oreos findes efterhånden i rigtig mange forskellige varianter, og i den her kage har jeg brugt denne version, som er en brownie-udgave. Hvis du kun har held med at finde den almindelig slags Oreos, så kan de også fint bruges som alternativ.

Når kagen er bagt, skal den gerne have lov at sætte sig før servering. Et par timer på køl, så kan du pynte kagen og servere den. Men den kan sagtens bages dagen inden, at den skal spises. Så blot undlad at pynte med Nutella-glasur og skumfiduser før på selve dagen.

Chokoladekage med oreo

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*