Chokoladekage med oreo

Chokoladekage med Oreo, Nutella og skumfiduser

Spring til opskrift

Chokoladekage med Oreo, Nutella og skumfiduser er en dejlig nem og lækker kage. Den består af en Oreo-bund med chokoladekage ovenpå, Nutella-glasur på toppen og til slut pyntet med skumfiduser.

Den tager ikke så lang tid at lave, og den er let at bikse sammen. Hvis der er børn, der vil være med i køkkenet, så kan de også sagtens deltage i kagebagningen.

Kager der kan bages dagen før

Er du typen, der godt kan lide at være i god tid, så er denne chokoladekage med Oreo helt perfekt. Når kagen er bagt, skal den nemlig gerne have lov at sætte sig før servering.

Kagen kan derfor sagtens bages dagen inden, at den skal spises. Jeg foretrækker at dække den færdigbagte og afkølede kage til eller komme kagen i en lufttæt beholder, og så lade den stå på køkkenbordet til dagen efter.

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager 🙂

4 Comments

 1. Marianne Olsen

  Hej ville høre dig hvor du køber din karamel henne mvh. Marianne 🌸🌺🌸

  • Hej Marianne

   Hvis det er dulce de leche, du mener, som bliver brugt i andre opskrifter herinde på Cakewoman.dk, så kan det blandt andet købes i Bilka og hos Nemlig.com.

   De bedste hilsner Julie 🙂

 2. Line Månsson

  Kan man lave kagen dagen inden, man skal bruge den?

  • Hej Line 🙂

   Ja, den kan den sagtens. Når kagen er bagt, er det rigtig fint, hvis den får lov at sætte sig før servering.

   Jeg foretrækker at dække kagen til eller komme kagen i en lufttæt beholder, og så lade den stå på køkkenbordet til dagen efter.

   Mvh Julie 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*