Jordbærkage med mascarponecreme

Jordbærkage med mascarponecreme

Jordbærkage med mascarponecreme er en rigtig sommerkage. Jordbærkager kan selvfølgelig laves hele året rundt, det kan den her også, men hvis du bruger danske jordbær, så bliver den bare bedre 😀

Jordbærkage med mascarponecreme er en af de slags kager, som kan serveres til mange forskellige begivenheder. Både store og små. De røde, smukke bær og den skønne smag gør, at den sagtens kan være dessert til en stor fest, men samtidig er den også så nem at lave, at den sagtens kan serveres en almindelig søndag eftermiddag, hvor der er gæster forbi til kaffe.

Toppet med lækre jordbær

Udover jordbær, så består kagen af en mazarinkage-bund med et lag mørk, smeltet chokolade ovenpå. Herefter et lag mascarponecreme bestående af flødeskum, mascarpone og flormelis ovenpå. Til sidst er der toppet med lækre jordbær og sprøde Maltesers-chokoladekugler.

Er der mascarponecreme til overs, så kan det serveres i en skål ved siden af kagen. Det samme gør sig gældende med Maltesers og jordbær.

Jeg synes, at det er et hit at komme det i små skåle, som kommer på bordet samtidig med kagen. Så har gæsterne altid mulighed for at komme mere på, hvis de har lyst 🙂

Jordbærkage med mascarponecreme

Følg med på Instagram

Hvis du har lyst til at få en opdatering, når der er nyt herinde på www.cakewoman.dk, så synes jeg, du skal følge med på Instagram. Her poster jeg nemlig altid, når der er nye opskrifter på kager og søde sager ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*