Glutenfri drømmekage

Laktose- og glutenfri drømmekage med chokolade

Spring til opskrift

En glutenfri drømmekage uden laktose og med chokolade kan måske lyde besværligt. Men det er det heldigvis ikke! Kagen kræver bare laktose- og glutenfrie alternativer til de ingredienser, der for det meste bages med.

Chokoladekage med drømmekage-topping

Den her glutenfri drømmekage består af en chokoladekage nederst, og øverst er der et lækkert lag topping bestående af kokosmel, brun farin, laktosefri smør og laktosefri mælk. Den smager virkelig lækkert, og hvis du er til en almindelig drømmekage, så er jeg sikker på, at den her kage også vil falde i din smag.

Det er samtidig en af de slags kager, der er gode, hvis du vil være i god tid. Kagen kan nemlig sagtens bages dagen inden, at den skal serveres. Det er samtidig også en god kage, hvis du har meldt dig til at bage 🙂 Den er nem at lave, kræver ikke lang tid, og så er den også let at fragte i en bradepande, når der er færdigbagt.

Hvor kan du købe gluten- og laktosefri varer?

Når jeg skal bage uden laktose og gluten, så plejer jeg at handle i Bilka. Bilkatogo er et fantastisk koncept 🙂 Bor du ikke i nærheden af en Bilka, så synes jeg også, at Rema 1000 har et ganske fint udvalg, når det kommer til gluten- og laktosefrie varer. De forhandler bl.a. den laktosefri chokolade, som jeg anvender i den her chokolade-drømmekage.

Har du lyst til at bage gluten- og laktosefri cookies? Så finder du en opskrift lige her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*