Nemme burgerboller

Nemme burgerboller

Spring til opskrift

Nemme burgerboller er vigtige, når menuen står på lækre, hjemmelavede burgere. De her burgerboller er både lette at bage og dejlig bløde i konsistensen. Så vil du lave dine egne hjemmelavede burgerboller, så skal du læse videre.

Nemme burgerboller

Udover at være nemme at lave, så kræver de her burgerboller heller ikke mange ingredienser. Jeg vælger at pensle med æg og drysse sesamfrø udover inden bagning. Har du ingen sesamfrø, så kan burgerbollerne sagtens bages uden. Men det giver et fint og flot burger-look med de sesam-dryssede burgerboller 🙂

Sliders miniburgere

Jeg får cirka 6-7 burgerboller (almindelig burgerbolle-størrelse) ud af denne opskrift. Har du lyst til at lave sliders miniburgere, så kan du lave burgerbollerne mindre. Det er f.eks. et hit til en børnefødselsdag eller til en buffet med små miniburgere.

Inspiration til burger indhold

Men hvad skal der så i burgerne? Når jeg har brug for aftensmadsinspiration, så er der ét sted, hvor jeg kan være sikker på at finde hjælp. Og der er hos Ann-Christine. Hendes univers bugner af gode madopskrifter, og der er selvfølgelig også gode ideer til, hvad du kan komme i dine hjemmelavede burgere. Så hvis du mangler inspiration til indholdet i dine hjemmelavede burgers, så kan jeg varmt anbefale at kigge forbi hos Ann-Christine.

Nemme burgerboller

Skal der være en lækker dessert efter de hjemmelavede burgere? Så kan du lave denne her skønne dessertpizza med nutella.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*