Hjemmelavet mysli

Hjemmelavet mysli

Spring til opskrift

Hjemmelavet mysli – her i en glutenfri version. Det er supernemt at bikse sammen, og så smager det skønt. Perfekt til et dejligt morgenbord, hvor disse glutenfrie bananpandekager også kunne være en god ide.

Hvis du ikke har behov for en glutenfri mysli, så kan du sagtens lave det med almindelige havregryn i stedet for glutenfri havregryn. Men da jeg skulle lave mysli til min bror, som ikke tåler gluten, så blev det til hjemmelavet mysli i den her glutenfrie udgave.

Glutenfri mysli

Hjemmelavet mysli smager lækkert, og så er det meget billigere end købeversionen. Jeg var ikke klar over, at glutenfri mysli er SÅ dyrt? Men det fandt jeg ud af, da jeg hjælp min bror med at handle ind. Altså jeg fik nærmest et chok 😀 Det koster over 50,- for lige knap 400 gram mysli – det er jo for vanvittige kilopriser. Så blev jeg altså Jyde-Julie, og sagde, at det bliver hjemmelavet fremover! Og heldigvis har min bror godkendt den hjemmelavet version. Dog mente han, at det godt måtte være en lille bitte smule sødere. Hvis du har det ligesådan, så tilsætter du blot ekstra honning.

Som sagt er dette en glutenfri version, så der er brugt glutenfri havregryn. Du kan sagtens udskifte med almindelige havregryn, hvis du ikke ønsker eller behøver en glutenfri version.

Hjemmelavet mysli

Hvis myslien opbevares i en lufttæt beholder, kan det holde sig i 2 ugers tid.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*