Nemme pitabrød

Luftige og nemme pitabrød

Spring til opskrift

Nemme pitabrød med alverdens fyld er i hvert fald på menuen en gang om ugen hos mig. 50 procent af gangene køber jeg pitabrød i Netto – dem af mærket Premieur er rigtig gode. Og 50 procent af gangene bager jeg dem selv, og der bliver de mindst ligeså lækre som dem fra supermarkedet 🙂

Bag ved høj varme

Jeg har bagt pitabrød, der blev tunge, og hvor det var umuligt at komme fyld i, fordi det faktisk bare blev et fladbrød, og de var på ingen måder luftige. Nu har jeg forsøgt mig i et par omgange, og fundet frem til, at løsningen er høj varme og hvedemel. Det virker i hvert fald herhjemme 🙂

Det resulterer i lækre og luftige pitabrød, hvor der er plads til masser af fyld. De er nemme at lave, og i længden spares der også en del penge på at lave de nemme pitabrød selv.

Nemme pitabrød

Når det kommer til fyld, så vil jeg anbefale at kigge forbi Valdemarsro.dk. I det her opskriftsindlæg er der inspiration til fyldet. Jeg er all in, når det gælder dip og fyld, og jeg kan også anbefale at prøve Ann-Christines lækre haydari af, som er en fetacreme med bagt peberfrugt. Velbekomme!

Har du lyst til at bage verdens letteste koldhævede boller? Så finder du opskriften lige her 🙂

Er du på Instagram?

Så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil  Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med. 

Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*