Mums! Her får du opskriften på nogle lækre chokolade- og karamelbidder. De er rigtig nemme at lave, og de kræver ingen ovn. Det er en skøn no bake dessert, som både kan fungere som en sød ting til kaffen, en let dessert eller som en del af et større kagebord.
De bløde og skønne chokolade- og karamelbidder består af et chokoladelag nederst. Ovenpå er der drysset med Coco Pops, hvorefter der er et lag med karamel. Når desserten er samlet, skal den blot have lov til at stå på køl og sætte sig i et par timer. Så er den klar til servering.
Dessert der kan laves dagen inden
Dessertstykkerne kan sagtens laves dagen inden servering. Blot sørg for at de er på køl i en lukket beholder, så smager de også skønt dagen efter.
Choko- og karamelbidder, ca. 15 stk.
Ingredienser
- 150 gram smør
- 4 spsk flormelis
- 100 gram mørk chokolade
- 4 spsk kakao
- 20 gram Coco pops
- 3 ruller Center-chokolade 3×78 gram
Sådan gør du
- Kom smør, flormelis, mørk chokolade og og kakao i en gryde og smelt sammen ved lav varme. Sørg for at røre undervejs.
- Beklæd en form (ca. 10×30 cm) med bagepapir og hæld chokolademassen i formen. Drys med Coco pops. Sæt formen på køl, mens Center-chokoladen smeltes.
- Smelt Center-chokoladen i en gryde ved svag varme eller i en skål i mikroovn, husk at røre undervejs. Tag formen ud af køleskabet og hæld den smeltede Center-chokolade over chokolademassen i formen.
- Kom formen tilbage i køleskabet i minimum et par timer, til massen har sat sig. Skær ud i bidder inden servering. Bidderne kan opbevares i en lufttæt beholder på køl.
Følg med på Instagram
Er du på Instagram, så er du hjertelig velkommen til at følge med på på Cakewomans Instagram -profil Her poster jeg altid, når der er nye opskrifter på www.cakewoman.dk, så det er en nem måde at følge med.
Hvis du skulle få lyst til at lave nogle af opskrifterne herinde fra, så må du endelig også gerne tagge mig i billeder på Instagram. Det vil gøre mig så glad 😀